logo wereldwinkel
WereldWinterWeken

Net als voorgaande jaren staan november en december in het teken van de WERELDWINTERWEKEN

Een groot assortiment eerlijke cadeautjes voor Sinterklaas en Kerstmis.

Ook dit jaar weer  traditionele verlotingen: voor de sinterklaasverloting koopt u loten (vanaf 31 oktober en de trekking vindt plaats op 2 december)  met kans op een prachtige (GOTS gecertificeerde) kinderdeken van biologisch geteelde katoen. Na het trekken van het winnende lot mag u kiezen uit een deken met dino’s of hippo’s.

Als extra mag iedere kopende klant in de week vóór Sinterklaas grabbelen in de grabbelton.

Voor de kerstverloting (loten te koop vanaf 5 december en de trekking vindt plaats op 23 december) kunt u dit jaar een mooie gebreide blokken deken winnen, eveneens GOTS gecertificeerd en gemaakt van biologisch geteelde katoen.

Voor beide verlotingen geldt: 1 lot kost € 1,00 en 6 loten kosten € 5,00.

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor de heerlijke Tony Sinterklaas letters als ook het grote Sinterklaasboek van Tony. Wees er snel bij want op is op!

De kerstrepen van Tony in 3 onweerstaanbare smaken zijn vanaf 20 november verkrijgbaar.

U heeft bij ons ook een ruime keuze aan prachtige kerstkaarten.

Laat u verrassen door de vele faire cadeau artikelen en breng een bezoek aan onze winkel tijdens de gezellige WERELDWINTERWEKEN


Waarom de wereldwinkel

In onze wereldwinkel verkopen we bijzondere producten uit landen in Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Met uw aankopen haalt u de wereld in huis. Het assortiment is uniek, veelal handgemaakt en geproduceerd volgens het fairtrade-principe. Dat betekent: eerlijke handel en direct bijdragen aan de arbeids-en leefomstandigheden van de producenten met zorg voor het milieu.

Contact Info

Hoofdweg 157A
9765 CB Paterswolde

Telefoon: 06 - 29 32 52 78
Email: info@wereldwinkelpaterswolde.nl


Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag
10.00 – 17.00 uur
Copyright 2024 Wereldwinkel Paterswolde