SinterKerstCadeauMarkt 2018

 

Kerststal vilt Sjaal met Verhaal

Wereldwinkel Fair met Flair houdt donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 november haar jaarlijkse SinterKerstCadeauMarkt. Ieder jaar is het een leuke gezellige tijd in de winkel. Ook nu hebben we weer een mooi aanbod van FairTrade producten. De producent heeft hiervoor een loon ontvangen, waarmee hij of zij zijn gezin kan onderhouden en verder helpen en de gemeenschap kan ondersteunen.

Recept Warme Winterse Appelsap

Tijdens de markt hebben we extra veel cadeaus in huis. Sommige zaken kent u van ons, zoals chocoladeletters, ornamenten voor in de kerstboom, kalenders en kerstkaarten. Maar er zijn ook weer veel nieuwe producten, zoals serveerschalen van olijfhout, nieuwe producten van Savon d’Alep, leuke vilten artikelen van Sjaal met Verhaal. Eigenlijk teveel om op te noemen.
Wat ook dit jaar natuurlijk weer komt, is de verloting. Deze keer kunt u een mooie olijfhouten schaal met diverse foodproducten winnen, voor maar € 1 per lot. Als u wilt zien hoe deze eruit ziet, moet u even langskomen in de winkel. Dan kunt u direct onze warme winterse appelsap proeven, appelsap met glühweinkruiden, een overheerlijk alcoholvrij alternatief voor glühwein.

Kerstpakket

De winkel barst bijna uit zijn voegen. Andere jaren hadden we voor de winkel een tent staan. Vorig jaar is deze opgewaaid en hebben we het zonder gedaan. Dat doen we ook dit jaar. De winkel staat vol en ook buiten vindt u, als het weer het toelaat, nog veel mooie artikelen. We hopen dat het na de Markt (bijna) leeg is.

Wijzelf verdienen hier niets aan, alle onze  medewerkers zijn vrijwilliger. De producenten krijgen een eerlijk leefbaar loon, voor zijn of haar gezin en familie. Vaak profiteert de hele gemeenschap mee, omdat er ook geld geïnvesteerd wordt in de leefbaarheid van het dorp waar ze wonen. Dus neem uw portemonnee mee naar Hoofdweg 157a in Paterswolde voor een mooi, lekker, goed product, waarmee u de wereld een stukje mooier maakt.