SinterKerstCadeauMarkt

  Van 23 tot en met 25 november organiseren wij onze jaarlijkse SinterKerstCadeauMarkt. Het hele jaar door verkopen wij bijzondere artikelen, die FairTrade geproduceerd worden of waarvan (een deel van) de opbrengst naar een goed doel gaat. Tijdens de markt kunnen wij u nog beter laten zien wat we allemaal in huis hebben en kunt u nog beter een keus maken uit ons assortiment voor Sinterklaas of Kerst.

De markt
Op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 november van 10.00 uur tot 17.00 uur staat de tent voor de winkel weer vol met mooie spullen. Natuurlijk is ook de winkel gewoon geopend. Wij zijn al een aantal maanden bezig om mooie artikelen in te kopen om de tent te vullen. We hopen dat hij op zaterdagmiddag bijna leeg is.

Assortiment
U kunt chocoladeletters voor Sinterklaas bij ons kopen, maar ook de Kerstchocoladereep met glühwein van Tony’s Chocolonely. U mag proeven van de inmiddels bekende glühappelsap. Kent u deze nog niet? Dan moet u zeker komen proeven. U kunt de ingrediënten hiervoor natuurlijk ook bij ons kopen.
Ook voor mooie non-food artikelen bent u aan het juiste adres. Kaarsenstandaards, kaarsen, versieringen voor de kerstboom, beelden en nog veel meer. Als u niet kunt kiezen, kunt u altijd naar huis gaan met een van de verrassingstassen.
Kerstkaarten hebben we dit jaar van Amnesty en Floris. Ook de kalenders en agenda’s van Oxfam Novib zijn weer bij ons verkrijgbaar. Maar wees op tijd, want op is op.

Verloting
Natuurlijk ontbreekt ook dit jaar de verloting niet. U kunt loten kopen, waarmee u een mooie mand met lekkere food producten kunt winnen. Wilt u hem in het echt zien? Kom dan langs in de winkel. De trekking van de loterij is op 16 december.

Kom langs!
U ziet, het is eigenlijk teveel om op te noemen. Bij ons geen Black Friday, maar een eerlijke prijs voor eerlijke producten. Dus kom langs aan de Hoofdweg 157a in Paterswolde en neem een goedgevulde portemonnee mee. Niet voor ons, maar voor alle producenten van de heerlijke, prachtige en unieke producten die wij verkopen. Zij kunnen zo een menswaardig bestaan op bouwen, voor zichzelf en hun familie.