logo wereldwinkel
Ocean Sole dieren

De kleurrijke Ocean Sole beelden van dieren zijn niet alleen geweldig om te zien, ook het verhaal achter de beelden is inspirerend en indrukwekkend. Ze zijn namelijk gemaakt van ….teenslippers.

De op het strand van Kenia aangespoelde oude teenslippers worden door Ocean Sole verzameld en schoongemaakt. Het creatieve team van ambachtslieden tovert de slippers om tot bekende dieren van de Afrikaanse savanne. Iedere kunstenaar heeft zijn of haar eigen specialiteit. Zo maakt de één bij voorkeur kleine dieren en durft een ander levensgrote giraffes aan.Met dit project wordt op een creatieve manier de milieuvervuiling tegengegaan en biedt het werkgelegenheid voor lokale kunstenaars. Ter plekke opgezette educatieve projecten informeren de bevolking over het belang van recycling.

Alle dieren van Ocean Sole zijn uniek en voorzien van een mini afbeelding van een teenslipper.

Zie ook: Nic&Mic, distributeurs van OceanSole in de Benelux.


Waarom de wereldwinkel

In onze wereldwinkel verkopen we bijzondere producten uit landen in Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Met uw aankopen haalt u de wereld in huis. Het assortiment is uniek, veelal handgemaakt en geproduceerd volgens het fairtrade-principe. Dat betekent: eerlijke handel en direct bijdragen aan de arbeids-en leefomstandigheden van de producenten met zorg voor het milieu.

Contact Info

Hoofdweg 157A
9765 CB Paterswolde

Telefoon: 06 - 29 32 52 78
Email: info@wereldwinkelpaterswolde.nl


Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag
10.00 – 17.00 uur
Copyright 2024 Wereldwinkel Paterswolde