logo wereldwinkel
Kliketyklikbox

Van afval naar trendy cadeauklikboxbloemen

plastic afvalKliketyklikboxen worden in Zuid-Afrika gemaakt van oude plastic flessen. Het project ‘All women recycling’ is in 2009 gestart in Kaapstad, met het doel de enorme berg afvalflessen te lijf te gaan.
Het project heeft inmiddels deze prachtige cadeaudoosjes voortgebracht. De verkoop verloopt stormachtig; de Klikelyklikboxes worden inmiddels naar 11 landen geëxporteerd.
Deze Kliketyklikbox is multifunctioneel. U kunt het doosje bijvoorbeeld gebruiken als cadeauverpakking, waxinelichthouder en bloemenvaas.
Jonge, veelal alleenstaande werkloze moeders krijgen in dit project de kans een beter bestaan op te bouwen. Naast het maken van de doosjes worden de vrouwen opgeleid in bedrijfsmanagement, sociale bekwaamheid en verkoopdeskundigheid.
Voor meer informatie, kijk op www.allwomenrecycling.com

Waarom de wereldwinkel

In onze wereldwinkel verkopen we bijzondere producten uit landen in Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Met uw aankopen haalt u de wereld in huis. Het assortiment is uniek, veelal handgemaakt en geproduceerd volgens het fairtrade-principe. Dat betekent: eerlijke handel en direct bijdragen aan de arbeids-en leefomstandigheden van de producenten met zorg voor het milieu.

Contact Info

Hoofdweg 157A
9765 CB Paterswolde

Telefoon: 06 - 29 32 52 78
Email: info@wereldwinkelpaterswolde.nl


Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag
10.00 – 17.00 uur
Copyright 2024 Wereldwinkel Paterswolde