Kerstpakketten

Een FAIRE kerst gewenst!

De herfst is nog maar nauwelijks begonnen. Wij zijn alweer druk met Kerst! Veel bedrijven geven hun medewerkers een blijk van waardering in de vorm van een kerstpakket.
Een kerstpakket van Wereldwinkel fair met flair zal zeker in de smaak vallen. U geeft uw dierbaren, medewerkers of relaties hiermee iets bijzonders: een voedsel- en/of cadeau-artikelenpakket met producten van boeren en producenten uit Afrika, Latijns-Amerika en Azië. Met het kopen van onze kerstpakketten draagt u bij aan het ondernemerschap van deze fairtrade bedrijven. En zij werken op hun beurt aan een betere toekomst voor hun gezin en hun gemeenschap.

In de krant van Fair Trade Original/FairForward vindt u suggesties voor kerstpakketten, maar u kunt ook een pakket naar eigen wens (laten) samenstellen.
Gezien de herkomst van onze producten gelden soms langere levertijden. We vragen u daarom uw kerstpakket(ten) zo vroeg mogelijk samen te stellen en te bestellen. In onze winkel zijn de folders en veel van de producten aanwezig.

We hopen dat u dit jaar kiest voor een Wereldwinkel kerstpakket en helpen u zo nodig graag met het maken van een keuze.