logo wereldwinkel
Fairsale bij wereldwinkel Fair met Flair!

konijn

De balans is opgemaakt van het boekjaar 2023 en we hebben een mooi jaar achter de rug. Een mooi resultaat dat mede tot stand is gekomen door onze groep enthousiaste medewerkers, maar natuurlijk ook mede dankzij een fijne groep trouwe klanten. We mochten ook nieuwe klanten verwelkomen die onze winkel een warm hart toedragen. Na ieder jaar dat wordt afgesloten starten we een nieuw jaar op en dat doen we traditiegetrouw met de FAIRSALE!

Vanaf 4 januari zijn wij weer open en start de Fairsale!

De inkoop voor 2024 is reeds opgestart en een aantal nieuwe artikelen is al binnen. De etaleergroep zal weer zorgen voor een mooie uitstraling van onze winkel. Kom in januari gerust even binnen om rond te kijken, er is vast wel een mooi fair cadeau te vinden voor uzelf of om weg te geven.

 

 

Onze groep enthousiaste medewerkers staat voor u klaar en helpt u graag met het vinden van een mooi fair cadeau.

 

 


Waarom de wereldwinkel

In onze wereldwinkel verkopen we bijzondere producten uit landen in Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Met uw aankopen haalt u de wereld in huis. Het assortiment is uniek, veelal handgemaakt en geproduceerd volgens het fairtrade-principe. Dat betekent: eerlijke handel en direct bijdragen aan de arbeids-en leefomstandigheden van de producenten met zorg voor het milieu.

Contact Info

Hoofdweg 157A
9765 CB Paterswolde

Telefoon: 06 - 29 32 52 78
Email: info@wereldwinkelpaterswolde.nl


Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag
10.00 – 17.00 uur
Copyright 2024 Wereldwinkel Paterswolde