logo wereldwinkel
De wereld mooier maken op sokken

Ben je nog op zoek naar een cadeau voor iemand die alles al heeft?
Zoek niet verder, wij hebben het juiste cadeau gevonden:

SOK VOOR SOK - 1 GEKOCHT = 1 GEDONEERD

In Nederland zijn 58.000 mensen afhankelijk van kleding inzameling, zij hebben geen toegang tot iets simpels als een nieuw paar sokken. Sokken worden het minst gedoneerd, maar zijn juist het meest nodig.
Daarom doneert Letsdogoods een paar sokken voor ieder paar wat jij koopt. Hierbij wordt samen gewerkt met het Leger des Heils, Quiet, Voedsel-banken en lokale partners zodat de sokken dáár terecht komen waar zij de grootste impact maken. Wist je dat er in iedere soepbus van het Leger des Heils een doos met deze sokken staat!

Kunstenaars met een verhaal een podium geven

De sokken worden ontworpen door kunstenaars met geleefde ervaring op het gebied van dakloosheid, verslaving of psychiatrie. Zij worden ook wel outsider artists genoemd. Zij krijgen zo een podium voor hun verhaal en hun werk op deze sokken.

Iedere kunstenaar die hieraan mee werkt krijgt een plek in de Street Art Gallery van Letsdogoods. Hier kunnen zij inkomsten genereren door hun kunst te verkopen wat hen helpt weer een bestaan op te bouwen.

Klik op deze link om een filmpje te zien over het werk van Letsdogoods

Voor meer informatie: https://letsdogoods.com/


Waarom de wereldwinkel

In onze wereldwinkel verkopen we bijzondere producten uit landen in Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Met uw aankopen haalt u de wereld in huis. Het assortiment is uniek, veelal handgemaakt en geproduceerd volgens het fairtrade-principe. Dat betekent: eerlijke handel en direct bijdragen aan de arbeids-en leefomstandigheden van de producenten met zorg voor het milieu.

Contact Info

Hoofdweg 157A
9765 CB Paterswolde

Telefoon: 06 - 29 32 52 78
Email: info@wereldwinkelpaterswolde.nl


Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag
10.00 – 17.00 uur
Copyright 2024 Wereldwinkel Paterswolde